Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA

Aşağıdaki fotoğrafları inceleyerek insan ve doğa arasındaki etkileşimi yorumlayınız. Vardığınız sonuçları sınıfta arkadaşlarınızla paylaşınız.

“Aşağıdaki fotoğrafları inceleyerek insan ve doğa arasındaki etkileşimi yorumlayınız. Vardığınız sonuçları sınıfta arkadaşlarınızla paylaşınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Aşağıdaki fotoğrafları inceleyerek insan ve doğa arasındaki etkileşimi yorumlayınız. Vardığınız sonuçları sınıfta arkadaşlarınızla paylaşınız.

Soru: Aşağıdaki fotoğrafları inceleyerek insan ve doğa arasındaki etkileşimi yorumlayınız. Vardığınız sonuçları sınıfta arkadaşlarınızla paylaşınız.

  • Cevap: Doğa ve insan aslında birbirinden ayrılması mümkün olmayan bir zincir gibidir. İkisinin de yaşamını sürdürebilmesi için birbirine ihtiyacı vardır. Gerek insan doğayı kirletmeyerek doğaya iyi bakarak hem doğanın nefes almasını sağlayarak hem de kendisinin temiz hava solumasını sağlayarak doğaya iyi gelebilir. Birinci, ikinci ve üçüncü fotoğraflarda doğayla uyumlu yaşayan insanın doğadan kazandıkları var. Örneğin birinci fotoğrafta insanlar çok güzel bir yerde yaşamaktadır. İkinci fotoğrafta geçim kaynağı olarak görüyoruz. Üçüncü fotoğrafta ise barajlar sayesinde su ihtiyacımızın nasıl karşılandığını görüyoruz. Alttaki fotoğraflara geçtiğimizde ise birinci ve ikinci fotoğrafta doğayla uyumu olmayan yapıların insanlara nasıl zarar verdiğine tanık oluyoruz.

9. Sınıf Coğrafya Gün Yayınları Sayfa 14 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

Coğrafya Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Yorum Yap

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!